День 18. Фінансовий Звіт #1

 

Друзі, партнери, фонди, компанії і усі небайдужі люди з України і з-за кордону, ми невимовно вдячні за вашу фінансову підтримку Цеху доброТИ❤️

Чесно кажучи, ми не очікували такої допомоги в умовах війни, але завдяки всім вам, нам вдалось здійснити хороші справи для допомоги військовим та переселенцям Дрогобиччини і не тільки:

1. Три тонни дизельного пального – 120 тис грн
2. 140 рацій Baofeng – 196 тис грн
3. 97 тактичних розгрузок, 170 тактичних наплічників, 80 тактичних рукавиць, 25 тактичних ременів, 180 балаклав, 12 форм – майже 476 тис грн
4. 200 карематів – 30 тис 600 грн
5. Один ноутбук вартістю 30 тис грн
6. Будівельні матеріали для відновлення гуртожитків і сховищ в м. Дрогобич – більше 180 тис грн.

СУМАРНО БІЛЬШЕ 1 млн гривень!

З міркувань безпеки детальну звітність про призначення всіх закупівель буде надано після війни.

Виклики, з якими ми зустрілись як благодійний фонд, зовсім нові для нас.
До війни ми не займались тим, що робимо зараз. У нас ніколи не було уявлення, що заради України ми зможемо об’єднати навколо фонду таку велику кількість людей, як за кордоном, так і на рідній землі.

Трохи передісторії: для фонду все розпочалось з понеділка 28 лютого – на 5 день війни. Засновники Цеху доброТи Юра і Олександра Цихівські разом з керівником фонду Юрієм Дрогобицьким дізнались, що підопічні фонду, яким ми допомагали збирати кошти на лікування, зможуть отримати безкоштовну допомогу від закордонних клінік. У той час на рахунку фонду було трохи більше 300 тис грн і ми вирішили спрямувати ці кошти на допомогу армії та людям, які вимушено залишають свої домівки через війну. Ми розуміли, що цих грошей недостатньо і продовжили збір коштів на ці потреби.

Ми покоління людей, яке швидко реагує на зовнішні ситуації і швидко ухвалює рішення. Нашими основними цінностям в команді є 100% довіра один до одного і ефективність в тому, чим займаємось. Наш фонд долучив профільних волонтерів, які нас підсилили. Ми задіяли усі наші вміння і креатив, щоб максимально ефективно переформатувати діяльність фонду. Ми не відмовляємось від нашої першочергової місії – допомоги важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. І продовжуємо робити все, що в наших силах в межах України, навіть в умовах війни.

Проте, поки в Україні війна, нашим пріоритетним напрямком буде допомога вимушеним переселенцям та армії.🇺🇦

Ми запрошуємо всіх долучатись до нашого волонтерського руху, як в Україні, так і за кордоном: фінансово, інтелектуально, фізично, як можете. У фонду є офіційні довірені особи в Німеччині та Польщі – це люди, яким ми довіряємо і які вже показали результати своєї роботи. Також є організації і партнери з якими ми спілкуємось і вибудовуємо партнерства, але про це згодом у наступному звіті!

Дякуємо фонду Unchain.Fund!
Дякуємо компанії ЕПАМ Системс / EPAM Systems!
Дякуємо усім, хто долучається фінансово і фізично!
Дякуємо нашим волонтерам-бджілкам, яких у нас ну дуже багато і які працюють онлайн і офлайн.

Разом ми точно сильніші! Разом до перемоги!
❤️🇺🇦
#stoprussia #stoprussianagression #ukraineunderattack #stopwar #stopwarinukraine #EPAM #StandWithUkraine #EPAMUkraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Маєте пропозицію - зв'яжіться з нами

Зв'яжіться з нами

Діяльність тепер